Nakenlek - Katerina Janouch

 
Titel: Nakenlek
Författare: Katerina Janouch
Språk: Svenska
Serie: Rosanna Wild #2
Sidantal: 207
Förlag: Piratförlaget
Format: Inbunden
Utgiven: 2016
Handling: "I Nakenlek har Rosanna brutit upp från sin man och flyttat hem till väninnan Gilda, som lever en bohemisk tillvaro där erotiken ges stort utrymme. Med hennes hjälp ger sig Rosanna ut på en avancerad upptäcktsfärd i sin egen sexualitet. Och på en erotisk fest står hon öga mot öga med sin förre man."
 
Del två i Katerina Janouch nya erotikserie. Det är inte för ett prydt öga, men Janouch skriver naturligt och fritt utan begränsningar. Ändå handlar det om så mycket mer; om två kvinnors vänskap, om att hitta sig själv och vara trygg i sig själv. Rosanna konstaterar att hon gått upp några kilon i vikt, men att hon aldrig känt sig snyggare. När hon var gift hade hon trofé-fruhetsen om att se perfekt ut från topp till tå, och ändå kände hon sig inte perfekt innanför. Det var en bra sak att ta upp i boken tycker jag!
 
Serien är lättläst med luftiga ~200 sidor och mycket mer kvalitativ läsning är Fifty shades of Grey. Det blir aldrig "pinsamt" och klyschigt, som det lätt kan bli. Det känns ärligt och snyggt hela vägen. Den får fem av fem av mig, för att vara något av det bästa jag läst i sin genre.
 
Tidigare i serien läst:
 
 Betyg: