Kysstäckt - Katerina Janouch

 
Titel: Kysstäckt
Författare: Katerina Janouch
Språk: Svenska
Serie: Rosanna Wild #3
Sidantal: 209
Förlag: Piratförlaget
Format: Inbunden
Utgiven: 2016
Handling: "Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil.
Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd?"
 
Den tredje och avslutande deln i Katerina Janouch serie om Rosanna Wild (e? det står olika överallt). Jag tyckte mycket om de tidigare delarna i serien, men kände att denna inte var riktigt lika bra.

Det är underhållande och lättläst, det finns inte en massa text för att "fylla tomrum", det är full rulle hela vägen. Det är något av det bästa med serien, allt onödigt mellantrams är borta, utan att karaktärerna känns obekanta. Janouch är en mycket skicklig författare och alla scenarion är väl detaljerade och fint upplagda. Det jag hade svårt för i denna bok är att den röda tråden fattades. Det hoppar lite hit än dit, även om det är underhållande läsning. Vissa av händelserna känns tyvärr inte trovärdiga.
 
Slutet var jag dock oerhört nöjd med, lite oväntat men mycket fint. Känner du dig nyfiken på denna genre men tycker Fifty shades var skräp (det tyckte åtminstone jag), så kan jag varmt rekommendera denna serie. Oförutsägbart och smakfullt skrivet.
 
Betyg: