Julkalenderbloggstafett - lucka 24

 
Jag fick det störa nöjet att delta i julkalenderbloggstafett 2017, ordnat av Sofies bokblogg, och tänka sig, jag fick den sista luckan! Kolla också in gårdagens lucka, nr. 23, på Västmanländskans bokblogg.
Julafton är min favoritdag på året och att avsluta stafetten kräver en riktigt bra bok tycker jag. Att välja en bästa i bokhyllan är inget lätt jobb (jag vill tjuvtipsa om Jag ger dig solen av Jandy Nelson, Cinder av Marissa Meyer och Legend-trilogin av Marie Lu) men en av mina absoluta favoriter är:
 
 
 
Det är svårt att förklara allt som är så bra med den! Internatskola, en nördig tjej som älskar att skriva fanfiction, en tvillingrelation..den är så mysig och fin, Rowells språk är verkligen on point i denna bok. Jag har läst den två gånger och den var faktiskt lika bra andra gången också. Något av det bästa jag läst inom YA-genren och kan varmt rekommendera den.
 
En riktigt GOD JUL önskar jag er alla, och avslutar därmed också julkalenderbloggstaffetten!
 

Kommentarer:


Lexie:

Åh, den gillar jag också! Inslagen om fanfiction, nördigheten och internatskolan blir en så bra och unik kombo. Och man känner ofta igen sig tack vare de många olika karaktärerna. Dessutom är ju relationen mellan Cath och Levi så fin!

skriven


Klimakteriehaxan:

Helt okänd för mig, men säkert bra!!! God forts! (jag hade lucka 18)

skriven


A%20ROOM%20OF%20MY%20OWN:

har inte läst men hört mycket gott om. kanske blir läsning på det nya året

skriven


Sofies bokblogg:

Å, den är bra! Absolut värdig en plats i kalendern. Tack för ditt inlägg!

Svar: Tack för att du ordnade! <3
Sandra

skrivenKommentera här: