Nemi nr. 11!

 
Mina böner är besvarade. Äntligen kommer en ny Nemi-samling ut! JAG ÄR SÅ GLAD! Dock hamnar jag vänta ända till oktober, men jag har boken på bevakning på Adlibris. Jag älskar Nemi! Länken hittar du här.


Nytt i bokhyllan

 
Jag varit konstigt loppislucky på sistone, nu råkade jag fynda igen. Jag har egentligen köpstopp för tillfället, men när det gäller finfina fynd så är det nog en synd att låta bli. Dessa fina böcker hittade hem till mig för några ynkliga euron; "Farlig förmåga" av Jessica Spotswood, "Födelsedagsboken" som är berättelser om födelsedagar av flera författare (bl.a. Astrid Lindgren och Barbro Lindgren), "Karriär och köksbesvär" av Sophie Kinsella (enda boken Kinsella som inte redan fanns i min hylla) och "The original Peter Rabbit miniature collection" av Beatrix Potter.  Hur söt är inte den?
 


Tematrio: Sol, vår och blommor

Nu är det dags för tematrio! Denna gång låter det så här: berätta om tre böcker som på något sätt anspelar på våren med den efterlängtade solen och de kommande blommorna.
 
1. Din egen flora av Åsa Lind och Lars Jonsson. Har haft denna bok i evigheter, tror jag köpte den för åtminstone 10 år sen. Men lika aktuell ännu, och väldigt fin! 110 arter, örter och träd.

 
 
2. Vår Vinni av Petter Lidbeck. Jag älskade Vinni-böckerna när jag var yngre.

 
3. A spring affair av Milly Johnson. Huvudkaraktären Lou Winter gör en stor vårstädning, och lär känna en intressant man på köpet.. Recension finns här.